VriendenLoterij Vakantiehuis

Zit u déze herfst al
in uw eigen vakantiehuis?

Op welke naam mag het huis komen te staan als u wint?

Naar welk adres mogen
wij prijzen sturen als u wint,
Meneer of Mevrouw ?

En.. u wint met uw 06-nummer!

Het winnen kan bijna beginnen!

Vul hier uw win-code in:

Werkt uw win-code niet? Klik hier

Met uw 06-nummer maakt u elke maand kans op ruim honderdduizend prijzen. In oktober maakt u zelfs kans op een éigen vakantiehuis!

Bij de VriendenLoterij is uw 06-nummer uw lotnummer. Hiermee maakt u kans op fantastische prijzen. We gaan vertrouwelijk om met uw gegevens en u wordt alleen gebeld als u een prijs heeft gewonnen.
Om mee te spelen met de loterij dient u 18 jaar of ouder te zijn. Vul uw geboortedatum als volgt in: DD-MM-JJJJ.

Op welke rekening mogen we uw prijs storten als u wint?

NL
We gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. Speelt u al mee met de loterij? Vul dan het IBAN-nummer in waarvan maandelijks uw inleg wordt afgeschreven.

U speelt mee voor 13,75 euro per lot, per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar.

VriendenLoterij
Beveiligde website

Stap /

  In de trekking van oktober verloten wij meerdere Tiny Houses. De vakantiehuizen staan op Droompark Beekbergen, midden op de Veluwe, verscholen in de Veluwse bossen. Het huis is geschikt voor 4 personen en is volledig, comfortabel en sfeervol ingericht. De VriendenLoterij betaalt 3 jaar lang o.a. de kosten voor verzekeringen, kabel-tv en internet en water en energie-verbruik. Kortom, wij zorgen dat u de eerste drie jaar heerlijk onbezorgd van uw vakantiehuis kunt genieten!

  De totale prijzenpot van september – oktober – november is maar liefst € 9,5 MILJOEN! Speel mee, dan weet u zeker dat u kans maakt op ál die auto’s, vakanties en geweldige geldprijzen. In oktober maakt u dan ook kans op een eigen vakantiehuis!

  Prijzenladder Prijzenladder

  Bij de VriendenLoterij is uw 06-nummer uw lotnummer. Met uw ’06’ maakt u maandelijks kans op ruim honderdduizend prijzen. Van Volkswagen Polo’s tot geweldig hoge geldprijzen. Iedere negende van de maand maken we de uitslagen bekend.

  Er zijn 14 trekkingen per jaar. Een lot kost € 13,75 per trekking en u bepaalt zelf hoe lang u kans wilt maken op ál die prijzen! Met de helft van uw inleg steunt u één van onze 47 goede doelen.

  Opzeggen kan op ieder gewenst moment via onze website, per telefoon of post. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze Ledenservice via 088 – 020 1020 of ga naar vriendenloterij.nl.